Често задавани въпроси

Информация за доставки на стоки след Brexit .
Пазаруването онлайн при нас остава, както и преди излизането на Великобритания от Европейския съюз, без каквото и да е допълнително усложнение за нашите клиенти. Вижте повече информация тук.
Кога се правят поръчки към SportsDirect.com ?
Поръчки към SportsDirect.com се правят всеки работен ден. Виж графика за поръчки.
Могат ли да бъдат поръчани продукти със статус Pre-Order ?
Продуктите със статус Pre-Order не са налични, те могат да бъдат поръчани след датата посочена в описанието им. Пример за Pre-Order продукт.
В какъв срок пристигат поръчките от SportsDirect.com при избор на Стандартна доставка ?
Срокът за доставка е от 7 до 28 календарни дни и започва да тече от датата, на която Вашата поръчка е заявена към SportsDirect.com. Обикновено стоките пристигат за около 12 - 18 календарни дни.
Има ли ограничения за тегло и количество на поръчаните продукти ?
Няма ограничения. SportsDirect.bg си запазва правото да променя таксите за доставка за обемни и тежки артикули. За тежки и обемни продукти като велосипеди, тежести, палатки, куфари и т.н., Ви препоръчваме да се свържете с нас преди да поръчате.
Има ли ограничения за минимална и максимална стойност на поръчката ?
Няма ограничения.
Как да определя кой е моят размер ?
Размерите в сайта на SportsDirect.com са в UK стандарт. За да проверите Вашия размер, използвайте таблиците в раздел Размери на нашия сайт. Имайте предвид, че таблиците са ориентировъчни и са възможни разлики в размерите при различните производители.
Какво да направя ако има проблем с някоя от стоките ?
В такъв случай, се свържете с нас възможно най-бързо. За да можем ние от своя страна да подадем рекламацията към SportsDirect.com.
Ето и някой примери:
1 - получили сте маратонки с различни номера, или маратонките имат дефект. Възстановяваме Ви цялата сума за проблемния артикул, или го поръчваме отново като Вие не плащате нищо допълнително.
2 - получили сте панталон с различен от заявения от вас цвят или размер. Възстановяваме Ви цялата сума за проблемния артикул, или го поръчваме отново като Вие не плащате нищо допълнително.
3 - Получили сте заявения от вас артикул, но не Ви е по мярка. Удържаме транспортната такса за връщането му до Англия в зависимост от теглото на продукта и Ви възстановяваме останалата сума от цената на продукта. Или го поръчваме отново с нов размер като начисляваме такса за връщането му до Англия в зависимост от теглото на продукта.
Имате ли налични стоки с бърза доставка ?
Всички стоки в категория Налични продукти, са на склад при нас и можете да ги получите до 48 часа.
Продуктите в останалите категории и стоките, които виждате на сайта на SportsDirect.com се доставят от Англия, след направена от Вас поръчка.
Не намирам отговор на моя въпрос ?
Свържете се с нас в случай, че не намирате отговор на някой от въпросите си и ще Ви отговорим.