Заплащане на поръчки

Поръчките могат да се заплащат авансово в размер на 50% или на 100% от общата стойност, както и изцяло 100% при доставка. ( при избор за доставка с Еконт Експрес или Спиди, куриерската такса не е включена в общата стойност и се заплаща от получател в момента на получаването на стоките)

Начини за плащане:

1. Банков превод или с вносна бележка на каса, в която и да е банка.  (препоръчваме Ви да наредите плащането от собствената си сметка) 

Това е сметката ни в Централна кооперативна банка:
С-ка №: BG68CECB979010H4032800
BIC: CECBBGSF
Валута: Български лев
Титуляр на сметка: СПОРТ ДЖЕНЕРЕЙШЪН ООД

В основание за плащане напишете номера на поръчката, генериран при финализирането ѝ. Това е важно за да можем да отразим правилно Вашето плащане и Вашите стоки да бъдат поръчани.

2. На каса на EasyPay.

EasyPay e национална система за парични преводи, с над 2000 каси в цялата страна. Пълен и актуален списък с всички каси на EasyPay можете да намерите тукИзберете офис на EasyPay, в офиса съобщете, че искате да заплатите към интернет търговец и предоставете уникалния 10-цифрен номер (код) генериран при финализиране на поръчката. 

3. През ePay.bg - система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет. Необходимо е да сте регистриран потребител в системата на ePay.bg за да можете да платите с регистрираната Ви там банкова карта или със своята микросметка.

При финализиране на поръчката и при избор на този метод на плащане, ще бъдете прехвърлени към сайта на ePay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола. След като преминете през всички стъпки и след успешно плащане, ще бъдете върнати отново в нашия сайт.
Повече информация и помощ можете да намерите тук.

4. С дебитна или кредитна карта.

При финализиране на поръчката и при избор на този метод на плащане, ще бъдете прехвърлени към сайта на ePay.bg / Borica, където трябва да въведете данните на дебитната или кредитната карта, с която искате да платите. След като преминете през всички стъпки и след успешно плащане, ще бъдете върнати отново в нашия сайт. Ние не съхраняваме и не виждаме никакви данни свързани с банковата Ви карта, плащането се извършва на сайта на ePay.bg / Borica.

5. Наложен платеж.

За поръчки на обща стойност до 300 лв, имате възможност да заплатите цялата сума с наложен платеж, в момента на получаването на поръчката.


За преводи и плащания с попълнени неточни или грешни данни, направени не според инструкциите по-горе, с различни суми от посочените при финализиране на поръчката и т.н. не носим отговорност. Винаги сравнявайте предоставения Ви документ за плащане с данните посочени по-горе, с данните посочени при финализирането на поръчката и/или с данните изпратени на Вашия мейл адрес (в зависимост от избрания начин за плащане). При несъответствие, помолете служителя приел плащането да нанесе нужните корекции, защото е възможно плащането да не бъде отразено от нашата система и поръчката Ви да не бъде заявена.