УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА СТОКИ ОТ 

Таксата за доставката на избраните от Вас продукти от Англия до нашия офис в София се определя от стойността им, при избрана Стандартна доставка. Разработенaта от нас система за поръчки, автоматично ще изчисли таксата за доставка. SportsDirect.bg си запазва правото да променя таксите за доставка за обемни и/или тежки артикули.

Такси за Стандартна доставка на стоки от SportsDirect.com.

Таксата за доставката се определя в зависимост от избора на авансовото плащане или плащане изцяло при доставка.

Такса 0 лв, при авансово плащане в размер на 50%.

Такса 0 лв, при авансово плащане в размер на 100%.

Такса 5 лв, при 100% плащане при доставка. За поръчки на обща стойност до 300 лв.

Срокът за доставка е от 7 до 30 календарни дни, обикновено стоките пристигат за около 14 - 22 календарни дни.

Всички стоки в категория Налични продукти, са на склад при нас и можете да ги получите до 48 часа.

SportsDirect.bg си запазва правото да променя таксите за доставка за обемни и/или тежки артикули, за продукти които не се доставят директно до България, за дълги продукти като въдици, стикове за голф и други подобни. За тежки и/или обемни продукти като велосипеди, тежести, палатки, куфари и т.н., Ви препоръчваме да се свържете с нас преди да поръчате.

Вече пристигналите в България стоки могат да бъдат доставени с наш транспорт за гр. София, или да бъдат изпратени с Еконт Експрес или Спиди, до техен офис или Ваш адрес. 

Таксата за доставка с Еконт Експрес или Спиди се заплаща от клиента при получаването на стоките, по официалните цени на куриерските фирми.

Таксата за доставка с наш транспорт за гр. София, също се заплаща от клиента при получаването на стоките и е фиксирана на стойност 2 лв.

При финализиране на поръчката и при избор на доставка с Еконт Експрес или Спиди, системата автоматично ще изчисли куриерската такса. Тази такса следва да се счита за приблизителна, тъй като в момента на поръчката системата няма как да отчете реалното тегло на стоките. Затова и не е включена в крайната обща изчислена от системата цена.

Нашите клиенти ползват отстъпка от стойността на куриерските и пощенските услуги.