porachki prez dekemvri

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА СТОКИ ОТ 

Таксата за доставката на избраните от Вас продукти от Англия до нашия офис в София се определя от стойността им, при избрана Стандартна доставка. Разработенaта от нас система за поръчки, автоматично ще изчисли таксата за доставка. SportsDirect.bg си запазва правото да променя таксите за доставка за обемни и/или тежки артикули.

Такси за Стандартна доставка на стоки от SportsDirect.com.

Таксата за доставката се определя в зависимост от избора на авансовото плащане или плащане изцяло при доставка. Минималната такса за доставка при авансово плащане е 5 лв, а при плащане изцяло при доставка 7 лв. Разработената от нас система автоматично ще изчисли таксата за доставка при финализиране на поръчката.

Такса 11% от стойността на поръчката, при авансово плащане в размер на 50%.

Такса 10% от стойността на поръчката, при авансово плащане в размер на 100%.

Такса 16% от стойността на поръчката, при 100% плащане при доставка. За поръчки на обща стойност до 300 лв.

Срокът за доставка е от 7 до 21 календарни дни, обикновено стоките пристигат за около 12 - 16 календарни дни.

Възможни са забавяния на поръчките през месец декември. За повече информация вижте Как и кога да направим поръчката си през месец декември.

За поръчки на стойност над 400 лири, можете да се свържете с нас преди да поръчате, за да Ви дадем индивидуална оферта за доставка.

SportsDirect.bg си запазва правото да променя таксите за доставка за обемни и/или тежки артикули. За тежки и/или обемни продукти като велосипеди, тежести, палатки, куфари и т.н., Ви препоръчваме да се свържете с нас преди да поръчате.

Вече пристигналите в България стоки могат да бъдат получени от нашия офис в София или да бъдат изпратени с Еконт Експрес до техен офис или Ваш адрес. 

Таксата за доставка с Еконт Експрес се заплаща от клиента при получаването на стоките по официалните цени на куриерската фирма.

При финализиране на поръчката и при избор на доставка с Еконт Експрес, системата автоматично ще изчисли куриерската такса. Тази такса следва да се счита за приблизителна, тъй като в момента на поръчката системата няма как да отчете реалното тегло на стоките. Затова и не е включена в крайната обща изчислена от системата цена.

Нашите клиенти ползват отстъпка от стойността на куриерските и пощенските услуги.