УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА СТОКИ ОТ 

Таксата за доставката на избраните от Вас продукти от Англия до нашия офис в София се определя от стойността им, при избрана Стандартна доставка. Разработенaта от нас система за поръчки, автоматично ще изчисли таксата за доставка. SportsDirect.bg си запазва правото да променя таксите за доставка за обемни и/или тежки артикули.

Такси за Стандартна доставка на стоки от SportsDirect.com.

Таксата за доставката се определя в зависимост от избора на авансовото плащане или плащане изцяло при доставка. Минималната такса за доставка при авансово плащане е 5 лв, а при плащане изцяло при доставка 7 лв. Разработената от нас система автоматично ще изчисли таксата за доставка при финализиране на поръчката.

Такса 12% от стойността на поръчката, при авансово плащане в размер на 50%.

Такса 10% от стойността на поръчката, при авансово плащане в размер на 100%.

Такса 16% от стойността на поръчката, при 100% плащане при доставка. За поръчки на обща стойност до 300 лв.

Срокът за доставка е от 7 до 28 календарни дни, обикновено стоките пристигат за около 12 - 18 календарни дни.

SportsDirect.bg си запазва правото да променя таксите за доставка за обемни и/или тежки артикули. За тежки и/или обемни продукти като велосипеди, тежести, палатки, куфари и т.н., Ви препоръчваме да се свържете с нас преди да поръчате.

Вече пристигналите в България стоки могат да бъдат получени от нашия офис в София, или да бъдат изпратени с Еконт Експрес или Спиди, до техен офис или Ваш адрес. 

Таксата за доставка с Еконт Експрес или Спиди се заплаща от клиента при получаването на стоките, по официалните цени на куриерските фирми.

При финализиране на поръчката и при избор на доставка с Еконт Експрес или Спиди, системата автоматично ще изчисли куриерската такса. Тази такса следва да се счита за приблизителна, тъй като в момента на поръчката системата няма как да отчете реалното тегло на стоките. Затова и не е включена в крайната обща изчислена от системата цена.

Нашите клиенти ползват отстъпка от стойността на куриерските и пощенските услуги.