УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА СТОКИ ОТ 

Таксата за доставката на избраните от Вас продукти от Англия до нашия офис в София се определя от стойността им, при избрана Стандартна доставка и от количеството им, при избрана Експресна доставка. Разработенaта от нас система за поръчки, автоматично ще изчисли таксата за доставка. SportsDirect.bg си запазва правото да променя таксите за доставка за обемни и/или тежки артикули.

Такси за Стандартна доставка на стоки от SportsDirect.com.

Таксата за доставката се определя в зависимост от избора на авансовото плащане или плащане изцяло при доставка. Минималната такса за доставка при авансово плащане е 5 лв, а при плащане изцяло при доставка 7 лв. Разработената от нас система автоматично ще изчисли таксата за доставка при финализиране на поръчката.

Такса 11% от стойността на поръчката, при авансово плащане в размер на 50%.

Такса 10% от стойността на поръчката, при авансово плащане в размер на 100%.

Такса 16% от стойността на поръчката, при 100% плащане при доставка. За поръчки на обща стойност до 300 лв.

Срокът за доставка е от 7 до 21 календарни дни, обикновено стоките пристигат за около 11 - 13 календарни дни.

Такси за Експресна доставка на стоки от SportsDirect.com.

Таксата за доставката се определя от количеството на поръчаните продукти, както и от избора на авансовото плащане или плащане изцяло при доставка. Добавете желаните продукти в количката си и разработенaта от нас система за поръчки, автоматично ще изчисли таксата за Експресна доставка.

Срокът за доставка е от 3 до 7 календарни дни, обикновено стоките пристигат за около 5 календарни дни.

За поръчки на стойност над 400 лири, можете да се свържете с нас преди да поръчате, за да Ви дадем индивидуална оферта за доставка.

SportsDirect.bg си запазва правото да променя таксите за доставка за обемни и/или тежки артикули. За тежки и/или обемни продукти като велосипеди, тежести, палатки, куфари и т.н., Ви препоръчваме да се свържете с нас преди да поръчате.

Вече пристигналите в България стоки могат да бъдат получени от нашия офис в София или да бъдат изпратени с Еконт Експрес до техен офис или Ваш адрес. 

Таксата за доставка с Еконт Експрес се заплаща от клиента при получаването на стоките по официалните цени на куриерската фирма.

При финализиране на поръчката и при избор на доставка с Еконт Експрес, системата автоматично ще изчисли куриерската такса. Тази такса следва да се счита за приблизителна, тъй като в момента на поръчката системата няма как да отчете реалното тегло на стоките. Затова и не е включена в крайната обща изчислена от системата цена.

Нашите клиенти ползват отстъпка от стойността на куриерските и пощенските услуги.